FACEBOOK

Címkék

Fitness Budapest - Fitness Termek, szakemberek

Fitness Budapest blog a Budapesti Fitness élet

Friss topikok

Szavazz: Az év női személyi edzője OPEN

2009.12.09. 12:47 Onlineszaki

Sziasztok bemutatom Bánkuti Gabriellát!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sokan nem is gondolnák, hogy kis hazánkban a fitness területén milyen kimagasló eredményeket érnek el sportolóink. Az egyik ilyen kiváló – ha nem a legkiválóbb – női versenyző Bánkuti Gabriella. A sikereket több éve halmozza –kezdetben hazai, majd nemzetközi szinten.Több mint 24 éve, 6 éves kora óta foglalkozik sporttal Gabi. Kezdetben 4 és 19 éves kora között versenyszerűen atletizált, szertornázott, majd megismerkedett a küzdősportok világával, a ritmikus sportgimnasztikával és a versenytánccal.

Ezt követően 19 éves volt mikor először belépett egy edzőterembe, ami attól kezdve a második otthonává vált. Nem is sokkal később 6 hónap kemény edzést követően még 20 évesen részt vett a Magyar Bajnokságon, ahol 3.helyezést ért el.

Itt kezdődött Gabi felfelé ívelő pályája a fitness és fitness forma kategória világában. Ettől kezdve sorra nyerte a hazai és nemzetközi versenyeket, nem kis elismerést kivívva a szakmában. Évről – évre jobb formát hozott, így 2006.-ban nemzetközi
fitness abszolút bajnok lett. Majd többszörös Magyar Bajnok, és Magyar Kupa Bajnok.
2006-ban megkapta a Kaposvár város legjobb sportolója címet.
A tudását kamatoztatta, és még jelenleg is kamatoztatja. Versenyfelkészítést, és utánpótlás nevelést vállal Tóth Zoltánnal (Tozóval) 2006-óta.

Több Magyar Bajnokot, és Magyar Bajnoknőt nevelt ki. Közülük talán a leghírtesebb Oláh Noémi, aki a fitness modell kategória koronázott és verhetetlen Magyar és nemzetközi királynője.
Személyiedzőként 2000 óta dolgozik. Legszívesebben a mozgásszervi rehabilitációt, kisebb testi fogyatékosságok korrigációját végzi szívesen, önállóan, vagy kezelőorvosokkal egyeztetve, (de természetesen az alap személyi edzés is az élete része). Ehhez tartozó tudását a Mosdósi Kórház Idősek otthonában szerezte, ahol 67 idős ember mozgáskoordinációjával, rehabilitációjával foglalkozott.


Budapestre 2006 őszén költözött.Itt folytatta személyiedzéseit, és rehabilitációját. Jelenleg a Colosseum edzőteremben mesteredzőként tevékenykedik.
Tudását az IwI iskola keretein belül a testépítő szakág vezető tanáraként 2007óta adja át. Ő írta a testépítés és fitness jegyzetet is Tóth Zoltánnal együtt.
Munkája része ezen kívül a speciális gyakorlatok tanítása az edzőteremben, illetve a a táplálkozás, táplálékkiegészítés magas szintre emelése, és ennek az oktatása is.

Bánkuti Gabriella számára a tavaszi versenyszezon sem telt tétlenül ismételten kiemelkedő eredményekkel zárta:
• IFBB nemzetközi bodyfitness abszolút
nemzetközi bajnok
• IFBB Magyar Bajnok
• NAC páros testépítés VB 1.helyezet
• NAC fitness VB 3. Helyezet
• NABBA Bodyfitness VB 6. helyezet

Nyíltan kijelenthetjük, hogy nem csak kiváló sportoló, hanem kiemelkedő üzletasszony, és oktató prezenter is.

 

 

 

 

SZAVAZZ ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnessbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr941585665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása